Signnieuws

Pals Print & Screen heeft haar assortiment uitgebreid met drie merken, voor waterbasis en plastisol zeefdrukinkten, emulsies en chemicaliën.

Zo is het bedrijf distributeur geworden voor de Benelux van MagnaColours, producent van zeefdrukinkten op waterbasis. Naast de waterbasisinkten voor textiel directdruk heeft MagnaColours een product ontwikkeld voor de transferwereld, met name voor de hybride druk, namelijk MagnaTrans.

MagnaColours is een van drie nieuwe dealerschappen van Pals Print & Screen.

Plastisol

Ook is Pals dealer geworden van Amex Manoukian plastisol zeefdrukinkten. Pals Print & Screen heeft alle plastisol inkten, waaronder het nieuwe mengsysteem, van Amex Manoukian op voorraad.

Zeefdruk pre- en afterpress

Het derde dealerschap in de Benelux betreft Saati emulsies & chemicaliën. Saati, die in de markt bekend staat als producent van zeefdrukgaas, heeft diverse overnames gedaan (Remco Chemie, Fotec en Chromaline), en beschikt daarmee over een heel pakket aan emulsies, ontvetters, strippers en aanverwante producten voor de zeefdruk pre- en afterpress. Ook heeft Saati het merk CST overgenomen, waarmee het pakket aan computer-to-screen apparatuur van Pals is uitgebreid.

Nieuwe accountmanager

Pals Print & Screen laat verder weten dat het salesteam is aangevuld met Philippe De Wilde. “Philippe is al sinds jaar en dag een bekend gezicht en gewaardeerd persoon onder de textieldrukkers met veel kennis van zeefdrukproducten. Hij is dan ook de aangewezen persoon om u met raad en daad te adviseren over bovengenoemde nieuwe producten”, aldus de distributeur in Goirle.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.