Signnieuws

Niko Dheedene is begin april 2023 benoemd tot sales manager Graphics & Label Belux bij Durst. Hiervoor was hij werkzaam als sales manager Inkjet BeNeLux bij Agfa.

Niko Dheedene

Met zijn uitgebreide ervaring in de grafische industrie zal Dheedene bij Durst in de Belux-regio verantwoordelijk zijn voor de verkoop van de industriële singlepass inkjet Tau-labelpersen en grootformaat printoplossingen voor de sign- en displaymarkt en de verpakkingsindustrie.

Brede ervaring

Dheedene heeft een brede ervaring opgebouwd in de grafische industrie, met een focus op (workflow-)automatisering en applicatie support. De afgelopen acht jaar heeft hij zich met succes gericht op de verkoop van inkjet grootformaatprinters, aldus zijn nieuwe werkgever. “Met zijn brede kennis van de industrie en zijn uitgebreid netwerk zal Niko een belangrijke rol spelen bij het versterken van de positie van Durst op de Belux-markt.”

Lat steeds hoger

“Ik kijk ernaar uit om Durst in de Belux-markt te verankeren en doen groeien”, stelt Dheedene zelf. “Met onze combinatie van toptechnologie, innovatie en betrouwbaarheid bieden we de ideale match om de spelers in onze markt uit te laten blinken en nog performanter te maken. Net als ikzelf wil het Durst-team de lat steeds hoger leggen en het is dan ook een eer om deze rol op te kunnen nemen bij Durst.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.