Signnieuws

Onlangs hebben twee bekende gezichten uit de signbranche de handen ineen geslagen in een nieuw bedrijf. Novella Graphics is gevestigd in Breda en levert kennis en grootformaat grafische producten aan professionele verwerkers.

Twee oudgedienden in een nieuwe jas. Zo zou je de nieuwe firma Novella Graphics in Breda kunnen zien. Jeroen van Dortmont, voorheen van Cytack, en Lars Vreeke, afkomstig van Igepa, hebben de handen ineengeslagen. De naam Novella Graphics – letterlijk nieuwkomer – verwijst niet alleen naar het feit dat het een nieuwe leverancier is, maar ook naar de achterliggende gedachte om nieuwe producten met toegevoegde waarde aan de signmarkt te leveren.

Assortiment
Naast een zorgvuldig geselecteerd basisassortiment, waaronder een ecologische lijn, wordt continu gezocht naar innovatieve producten en nieuwe toepassingsmogelijkheden voor bestaande producten. Ook ontwikkelt het bedrijf software die bedrijfsprocessen op het gebied van colourmanagement en het controleren van bestanden eenvoudiger maken.

Onderscheidend aanbod
Gedegen marktkennis in combinatie met persoonlijke service en een onderscheidend aanbod moeten Novella Graphics in korte tijd stevig in de markt zetten, hopen de ondernemers.

In Sign+ nummer 4 stond een artikel over dit nieuwe bedrijf.

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.