Signnieuws

Het juist aansturen van een grootformaat inkjetprinter is het geheim achter elk mooi beeld. Speciaal op de Grafische Vakbeurs (13 t/m 15 februari in Gorinchem) onthult Regma het geheim van zijn softwarepakket voor een stralende output.

Regma legt naar eigen zeggen tijdens de beurs het accent op kwaliteit en aansturing door middel van de snelste en meest innovatieve rip-oplossing. De rip is ontwikkeld om een moeiteloze productie te garanderen, voor zowel ervaren als niet-ervaren professionals die werken met HP en Canon grootformaat printers. Kwaliteit en snelheid sluiten elkaar bij deze rip niet uit, aldus de leverancier. De rip-oplossing wordt gedemonstreerd op de nieuwe Canon imagePrograf lijn, die met in totaal twaalf kleuren als unieke printers in de grootformaat inkjetmarkt zijn gepositioneerd.

Met ieder jaar nog een beursprimeur mag ook dit jaar de Regma beursprimeur niet ontbreken. De nieuwe aanwinst binnen de Canon imagePrograf lijn, de iPF9000, staat daarom speciaal tijdens de Grafische Vakbeurs in de spotlights.
Deze nieuwste grafische printer beschikt over een printbreedte van 60 inch, is een twaalfkleuren printer die op 1,5 meter kan printen.

Relevante link: www.regma.nl

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.