Signnieuws

TVE Reclameproducties uit Sint-Oedenrode heeft de Bergslot Groep overgenomen, waaronder vier signbedrijven vallen. Met deze overname ontstaat een van de grootste signbedrijven van Nederland, met 130 werknemers.

De overname zorgt ervoor dat alle bedrijven profiteren van synergievoordelen in een consoliderende markt, aldus het persbericht van TVE Reclameproducties.

Met de overname ontstaat een signbedrijf met 130 medewerkers.

Vier signbedrijven

Onder de Bergslot Groep vallen de bedrijven Forty Five in Velp, Bergslot in Dedemsvaart, Bergslot GmbH voor de Duitse markt en, sinds 2017, Reclamespecialisten. De vier bedrijven verzorgen vrijwel alle soorten visuele communicatie, zoals permanente outdoor signing, fleetmarking en point of salemateriaal. Afnemers zijn onder andere openbaar vervoerbedrijven, grote retail- en supermarktketens als Action, Jumbo en Lidl en multinationals als DPD en Randstad.

Zoektocht

Jan Snijders, sinds 2007 eigenaar van de Bergslot Groep, was vanwege zijn leeftijd op zoek naar een passende overnamekandidaat, die de continuïteit van de bedrijven kon waarborgen. Hij schakelde daarvoor de hulp in van Marktlink Fusies & Overnames en vond de juiste kandidaat in TVE Reclameproducties.

Bergslot is actief in alle soorten visuele communicatie, waaronder fleetmarking.

Namen en locaties blijven

De bedrijven blijven actief onder hun eigen naam en op de bestaande locaties. TVE laat desgevraagd weten dat alle medewerkers mee overgenomen worden en dat Snijders de eerste maanden nog actief zal zijn voor het nieuwe bedrijf.

‘Aanvullend’

Jan Snijders (links) en Hennie van Osch proosten op de overname.

Hennie van Osch, eigenaar van TVE: “De activiteiten van de overgenomen bedrijven zijn compleet aanvullend op de activiteiten van TVE. De overname van de Bergslot Groep is daarom een logische stap. Met de overname van Bergslot Groep breiden wij onze dienstverlening uit en worden we een one-stop-shop op het gebied van outdoor en indoor visuele communicatie. Met name het online kanaal Reclamespecialisten en het fleetmarkingsegment is een nieuwe complementaire markt voor ons waar onze klanten van profiteren.”

Met de overname groeit TVE uit tot één van de grootste aanbieders in Nederland op het gebied van indoor en outdoor visuele communicatie.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.