Signnieuws

PPDS en NoviSign werkten samen om met behulp van Philips digital signage de communicatie in het bekroonde Beit Lessin Theatre in Tel Aviv (Israël) te versterken. Daar zijn 25 heldere 55 inch-schermen van Philips geplaatst.

Aan de gevel werden vier schermen van 55 inch geplaatst.

‘Levendige beeldkwaliteit’

Om het publiek te verleiden zijn vier 55-inch Philips H-Line UHD-schermen strategisch geplaatst aan de panoramische glazen pui van het theater. Deze schermen, volgens Philips met ultrahoge helderheid, zijn geselecteerd vanwege hun levendige beeldkwaliteit in direct zonlicht, wat zorgt voor maximale effectiviteit en prachtige beeldkwaliteit onder alle omstandigheden. De displays, die fungeren als dynamische affiches, kunnen volledig op afstand worden beheerd en bestuurd.

Inclusief mediaspeler

In het theater zijn 21 x 55-inch Philips D-Line-schermen met ingebouwde mediaspelers geplaatst. Deze worden gebruikt om een ​‘wow’-effect te creëren bij gasten die het auditorium betreden. Dankzij deze displays kunnen bezoekers meer te weten komen over huidige en toekomstige toneelstukken, verdere programmering en informatie over tickets. De door NoviSign op maat gemaakte software is geconfigureerd om de hele reeks displays met elkaar te verbinden, zodat het theaterpersoneel de inhoud de hele dag door direct en gemakkelijk kan bijwerken, zowel via handmatige bediening als door middel van automatische planning.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.