Signnieuws

De organisatie van de internationale vakbeurs voor fotografie en beeld, photokina, heeft een website gelanceerd voor pioneers. Onder het motto ‘People with Passion for Pictures' hoopt photokina hiermee een jonge doelgroep te bereiken die thuis is in internet en die zijn passie voor beeld wil delen met anderen.

De website photokina-PIONEERS heeft nauwe samenwerking met platformen als Facebook, Twitter, blogs en het world wide web, dat garandeert dat de community wereldwijde aandacht krijgt.

Iedereen kan zich aansluiten bij photokina pioneer, van professionele fotografen en cameramannen/-vrouwen tot enthousiaste snapshotnemers en homevideomakers.

Winnen
Leden kunnen tips uitwisselen en participeren in discussies onder de noemer ‘Challenges'. Hier zijn zelfs prijzen aan verbonden, bijvoorbeeld toegangskaarten tot photokina 2010 (die van 21 t/m 26 september in Keulen wordt gehouden) en digitale camera's en accessoires.

Individuele leden kunnen punten toekennen aan video's, foto's en zelfs tekst (afhankelijk van de Challenge) die op de website zijn geüpload.

Niet-winnende deelnemers krijgen wellicht de kans om hun beelden te presenteren tijdens photokina 2010. De organisatie maakt een selectie om aan het internationale publiek van deze vakbeurs te tonen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.