Signnieuws

Panasonic introduceert de eerste professionele plasmaschermen met Neo PDP technologie. Deze grootbeeldschermen zijn met name ontwikkeld voor toepassing in de markten narrow casting, verhuur en presentatie.

Het betreft de eerste drie modellen van een nieuwe serie professionele plasmaschermen met NeoPDP technologie. Hiermee wordt een verdubbeling in het bereik gerealiseerd en de beeldkwaliteit is aanzienlijk verbeterd, terwijl het display slanker en lichter is.

NeoPDP
Panasonic introduceerde deze technologie in het voorjaar al bij de VIERA tv's. NeoPDP kenmerkt zich door beelden met een hoge resolutie, een ongeëvenaarde zwartwaarde, een levensechte kleurreproductie en een grote kijkhoek. Daarbij komt dat het energieverbruik tot wel 50 procent wordt gereduceerd in vergelijking met eerdere generaties.

NeoPDP realiseert 's werelds hoogste bewegend beeldresolutie met 1.080 lijnen en een contrastverhouding van 40.000:1.High-end specificaties dus en dat in een display dat slechts 99 mm dik is.

Nieuw formaat
Het nieuwe formaat van 85 inch vult perfect het gat op tussen de 65 inch en 103 inch. Dat daaraan behoefte is blijkt wel uit de toenemende vraag naar grote schermen uit onder andere de modebranche, casino's en het bedrijfsleven. Bijzonder aan deze nieuwe modellen, die leverbaar zijn in 58, 65 en 85 inch, is dat ze zowel horizontaal als verticaal kunnen worden geplaatst.

De drie nieuwe plasmaschermen worden op de markt gebracht met de typenummers:
TH-85PF12, TH-65PF12 en TH-58PF12. De 85 inch is al leverbaar, de andere modellen worden in januari 2010 verwacht.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.