Signnieuws

PPDS heeft aangegeven niet naar ISE 2021 (1 t/m 4 juni, Barcelona) te gaan. In plaats daarvan gaat de leverancier van professionele Philips-displays virtuele evenementen houden.

Geen PPDS op ISE dit jaar.

De beslissing niet naar Spanje af te reizen is genomen uit angst voor het coronavirus. “PPDS – een langdurige partner en voortdurende supporter van ISE – heeft uitgebreid overleg gevoerd met zijn wereldwijde teams en de AV-industrie, te midden van de aanhoudende onzekerheid en bezorgdheid over de gezondheid en veiligheid van reizen en het bijwonen van evenementen”, staat in een persbericht.

Huis of kantoor

In plaats daarvan komt PPDS met een reeks virtuele evenementen. De eerste is begin maart al geweest. Later in het jaar zullen er meer volgen.  “Waardoor de branche kan deelnemen vanuit het comfort van hun eigen huis of kantoor.”

Chris Colpaert.

Chris Colpaert, algemeen directeur van PPDS: “De gezondheid, veiligheid en het welzijn van ons personeel, onze klanten en onze partners zijn van het allergrootste belang. Hoewel sommige mensen, indien toegestaan, zich op hun gemak zullen voelen bij het bijwonen van een evenement, zijn er duidelijk velen die dat begrijpelijkerwijs niet zijn. Dat respecteren wij als bedrijf en als individu ten volle.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.