Signnieuws

Tijdens ISE 2022 ook veel aandacht voor projectie. Zo zal een spectaculaire lichtprojectie op een centrale locatie in Barcelona bezoekers en voorbijgangers drie avonden vermaken. Dit evenement, onder de naam ‘I RISE’ wordt volgens de organisatie een van de hoogtepunten van de beurs voor AV-technologieën.

Refik Anadol verzorgt de opening-keynote speech van ISE op dinsdag 10 mei: ‘Exploring the Heritage of Tomorrow’. Anadol is mediakunstenaar, pionier in de esthetiek van data en machine-intelligentie, en maker van het kunstwerk in de LED-kubus in Casa Batlló in Barcelona (foto).

Gemaakt en geproduceerd door de in Barcelona gevestigde Flaix Studio, zal de meeslepende projectie thema’s van hoop, regeneratie en vernieuwing onderzoeken, terwijl de professionele AV-industrie lijkt terug te keren naar meer normale manieren van werken na de coronapandemie. Sergio Garcia Roig, CEO van Flaix Studio: “I RISE is een immersieve installatie die de kijker 15 minuten laat reizen door de wensen en ambities van een hele industrie; een die de visie en missie heeft om een ​​betere wereld te maken van technologie, entertainment en technologische oplossingen.”

Het programma van 15 minuten is drie avonden gedurende twee uur te zien; van 9 t/m 11 mei tussen 21.00 en 23.00 uur.

Iconisch gebouw

De projectie vindt plaats op een van de iconische gebogen gebouwen op de Plaça d’Espanya bij de Fira Montjuïc; zusterlocatie van het nieuwe huis van ISE, de Fira Gran Vía. Het gebied is een populair verkeersknooppunt en herkenningspunt in de stad, dicht bij de Montjuïc-fontein, een belangrijke attractie van Barcelona.

Deze week begon een ISE-campagne op sociale media, waarbij exposanten en aanwezigen worden aangemoedigd om hashtags voor te stellen die de hoop van de branche voor de toekomst samenvatten. De beste suggesties worden in verschillende talen geprojecteerd.

Stad bedanken

Mike Blackman, Managing Director van Integrated Systems Events, zei: “Sinds 2018, toen we begonnen te werken aan de verhuizing van ISE naar zijn nieuwe thuis, werden we heel hartelijk ontvangen door de autoriteiten en organisaties waarmee we hebben samengewerkt in Barcelona en Catalonië. Deze projectiemapping is onze manier om iets terug te doen en ‘dank je wel’ te zeggen. Het zal ook het bewustzijn van ISE verspreiden onder de bredere bevolking van de stad.”

Gratis beursbezoek
Integrated Systems Europe (ISE) 2022, vindt plaats in Barcelona in de Fira de Barcelona van 10 t/m 13 mei 2022. Aanmelden voor de beurs kan hier. Met gebruik van de code WN7BQLNR is een bezoek voor de lezers van Sign+ Magazine / Sign.NL gratis. Zonder code is een toegangsbewijs 145 euro bij voorinschrijving en 175 euro bij aanmelding ter plaatse.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.