Signnieuws

De directie van Rexpro GmbH, een samenwerkingsverband tussen Het Portaal Uitgevers (PromZ) en Reed Exhibitions (PSI), hebben de beslissing genomen de komende proPSI te annuleren. Deze Europese vakbeurs voor de promotionele productenbranche zou plaatsvinden van 23 tot en met 25 augustus 2011 in Amsterdam.

John Swaab, Het Portaal Uitgevers, en Michael Freter,PSI, betreuren dat deze beslissing moest worden genomen. De belangrijkste reden is dat met name de kwalitatieve doelstellingen niet gehaald zouden worden. "Het zag er naar uit dat de beurs als geheel niet het platform zou worden dat aan onze kwalitatieve eisen zou voldoen. De huidige economische situatie is daar voor een belangrijk deel debet aan," aldus Swaab en Freter.

Herkansing
Wel zijn Swaab en Freter ervan overtuigd dat het idee voor een tweede Europees ontmoetingsmoment aan het begin van het laatste kwartaal in het jaar, waarop leveranciers en distributeurs elkaar veel nieuws hebben te vertellen, een goed idee blijft. Zij sluiten dan ook niet uit dat proPSI weer terugkomt in betere tijden.

Bij proPSI 2010 waren er in Amsterdam 3.478 bezoekers en 178 exposanten aanwezig.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.