Signnieuws

‘Where Colour Comes Alive’. Dat was het oorspronkelijke thema van de Fespa Global Print Expo in Madrid. Nu deze internationale printbeurs, samen met de European Sign Expo, van 12 tot en met 15 oktober 2021 in RAI Amsterdam neerstrijkt, is het thema toepasselijk veranderd in: ‘Bringing Colour Back’. Volgens Fespa’s CEO Neil Felton staat de internationale printgemeenschap te popelen om weer naar een vakbeurs te gaan. Ondanks, of misschien wel juist dankzij, de coronacrisis. “Re-opening business begint in Amsterdam.”

Volgens Fespa’s CEO Neil Felton staat de internationale printgemeenschap te popelen om weer naar een vakbeurs te gaan.

In januari 2020 stonden alle seinen op groen om twee maanden later in Madrid een geweldige editie van de Fespa Global Print Expo neer te zetten, aldus Neil Felton, CEO van de internationale Fespa-organisatie. De wereldwijde coronapandemie veranderde alles. Keer op keer moest de beurskalender worden aangepast en uiteindelijk verhuisde het ‘flag ship event’ zelfs naar RAI Amsterdam waar het van 12 tot en met 15 oktober 2021 wordt gehouden.

Het zal, vanwege de noodzakelijke coronamaatregelen, ongetwijfeld een andere beurs worden dan we gewend zijn, maar de kernwaarden staan fier overeind, belooft Felton als we hem half augustus spreken. “Kennis kunnen maken met de nieuwste machines en trends op gebied van grootformaat printen en zeefdruk, het delen van kennis en netwerken.”

Registratie

Een schatting van het aantal te verwachten bezoekers in Amsterdam wil Felton, gezien het dynamische karakter van de pandemie, op dat moment niet geven. “We leven in een wereld die per dag verandert. Wel verwachten we dat de kwaliteit van de bezoekers hoog zal zijn, met veel beslissers. Wie komt, kiest daar heel bewust voor.”

Zelf Fespa 2021 of European Sign Expo in Amsterdam bezoeken? Registreer je via deze link en bij gebruik van de promotionele code ESEH108 krijgt u als bezoeker van Sign.NL 30 euro korting!

Lees het hele interview met Neil Felton in Sign+ Magazine nr. 6-2021

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.