Signnieuws

Ricoh heeft naar eigen zeggen met de Pro Z75 een ‘game changer’ in huis. Het velleninkjetsysteem op formaat B2 moet zorgen voor hogere productiviteit en beeldkwaliteit.


Ook moet de machine de operationele kosten in een bedrijf omlaag brengen. “De huidige omgeving voor commercieel drukwerk is radicaal anders dan een jaar geleden. Grafimediabedrijven moeten hyperrelevant blijven in het voortdurend veranderende landschap. Terwijl de transitie naar digitaal al jaren aan de gang is, zijn grafimediabedrijven op zoek naar manieren om de overstap sneller te laten verlopen en tegelijkertijd nieuwe kansen te creëren. Voortbouwend op Ricoh’s meer dan 40 jaar leiderschap in inkjet en cultuur van transformationele innovatie (beter bekend als Henkaku) is de Ricoh Pro Z75 door Ricoh experts van de grond af aan ontwikkeld om grafimediabedrijven in staat te stellen deze kansen met vertrouwen te grijpen”, stelt het bedrijf in een persbericht.

Concurrentievoordeel

Ricoh vervolgt: “Grafimediabedrijven willen meer dan ooit hun applicatiebereik uitbreiden en rendabel inspelen op de groeiende vraag naar kleine oplages. Flexibele mediaverwerking en concurrerende operationele kosten zijn essentieel. De Ricoh Pro Z75 biedt een uitzonderlijke productiviteit, gebruiksgemak en kwaliteit op een veelheid aan mediasoorten en gramsgewichten, waaronder offsetgestreken, ongestreken en inkjetbehandelde papiersoorten tegen een van de laagste operationele kostenplaatjes in deze klasse. Met de Ricoh Pro Z75 is er een strategisch concurrentievoordeel te realiseren.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.