Signnieuws

Na succesvolle roadshows bij Summa en Roland DG, organiseren Dataline en Vink België op 24 november een extra roadshow, ditmaal bij 3M in Diegem.

Dataline en Vink België organiseren een roadshow in Diegem.

Volgens de twee bedrijven hebben signbedrijven behoefte aan software die het hele proces, van offerte-aanvraag tot facturatie, probleemloos laat verlopen. Het MIS-softwarepakket MultiPress van Dataline kan daarbij helpen, stellen de organisatoren. Deze software kan gekoppeld worden met externe partners, zoals een Vink-catalogus, om het proces efficiënter te maken.

Demonstraties

Tijdens de roadshow zullen verschillende presentaties en demonstraties aantonen hoe het werk van planners, calculators, projectmanagers en bedrijfseigenaren in de signindustrie eenvoudiger wordt dankzij slimme software, innovatieve toepassingen en handige tools. Daarnaast zal 3M een presentatie geven over het gebruik en de toepassingen van Di-Noc interieurfolies.

Locatie en aanmelding

De roadshow bij 3M in Diegem vindt plaats op donderdag 24 november 2022 tussen 15.00 en 19.00 uur. Klik hier voor het volledige programma of om in te schrijven.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.