Signnieuws

SAi, leverancier van softwareoplossingen voor signmaking en digitaal printen, heeft een upgrade aangekondigd van de EnRoute CAD/CAM-software, EnRoute 7.

EnRoute 7 bevat een 64-bits engine. Daardoor is de software volgens SAi sneller en productiever dan ooit, voor maximale efficiency. De software heeft een nieuwe gebruikersinterface die de workflows gemakkelijker moet doen verlopen. Via de rechtermuisknop geeft de interface toegang tot de opleidingsvideo’s van SAi. De interface is daarnaast voorzien van een Cloudvenster waarmee klanten hun account kunnen beheren, toegang krijgen tot support en verbinding kunnen maken met de nieuwe kennisdatabank van EnRoute.

Tools

Andere tools die de efficiëntie verbeteren zijn volgens SAi een verbeterde logistiek voor vullingen en geavanceerde bewerkingstools. Daarnaast bevat EnRoute 7 nu een vlakbed-vervormingstool die snijdt op basis van de locatie van geprinte markeringen, zonder dat camerasystemen nodig zijn.

Abonnement

EnRoute 7 is beschikbaar als abonnement of aankoop. De huidige abonnementsgebruikers van SAi EnRoute krijgen automatisch de nieuwe versie.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.