Signnieuws

Werkprocessen in bedrijven kunnen veel beter. Of het nu gaat om een productie- of kantooromgeving, door slimmer te werken is vaak bijzonder veel winst te behalen. Verliesvrij produceren, daar gaat het om. In maart organiseert Kenniscentrum GOC, samen met Van Lente & De Vos, twee seminars hierover: World Class Manufacturing en World Class Office.

Op 6 maart is er een seminar over World Class Manufacturing (WCM). Dit is een verzamelnaam voor verschillende technieken die leiden tot efficiëntere, competitievere en daarmee meer winstgevende bedrijven. Het doel is te komen tot een minimalisering van de kostprijzen en een maximalisering van de flexibiliteit van de bedrijfsprocessen. Essentieel is het onderscheid tussen activiteiten waarvoor de klant bereid is te betalen (waarde toevoegende activiteiten) en de activiteiten waarvoor dat niet geldt (verspillingen).

Op 13 maart is er een seminar over World Class Office (WCO). WCO, ook wel Lean Manufacturing genoemd, is erop gericht de werkmethoden in de volledige workflow van een productieproces te verbeteren. Bijzondere aandacht gaat daarbij uit naar het vermijden en wegnemen van ‘verliezen', zowel intern tussen de afdelingen van een bedrijf, als extern tussen alle bedrijven die deelnemen aan het productieproces.

Beide seminars vinden plaats in Veenendaal en beginnen om 13.45 uur en worden om 17.00 uur afgesloten met een informele bijeenkomst. De kosten bedragen € 95,- per deelnemer. Meer informatie, waaronder het programma, is te vinden op www.goc.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.