Signnieuws

Een banier die automatisch oprolt als de wind te sterk wordt en zich weer spant als de windkracht afneemt. Dat is de Eyepole, een Oostenrijks product dat Vision-line in Nederland op de markt brengt. “Heel geschikt voor plekken waar het veel waait, zoals aan de kust”, aldus Vision-line.

Vision-line introduceerde op de Sign & Print Expo in Gorinchem een stormbestendige vlaggenmast van Oostenrijkse makelij: de Eyepole. Lambert Versteegen van Vision-line legt uit: “Het is een volautomatische vlaggenmast, voorzien van een windmeter. Boven windkracht 5 zakt het systeem automatisch naar beneden, tot 2 meter 70 boven de grond. De banier houdt een hoogte van 50 centimeter, zodat het eventuele logo van de klant zichtbaar blijft. Neemt de wind af, dan gaat het systeem automatisch weer omhoog en spant het zich. Het zit er altijd strak in.”

Bediening

Het baniersysteem is aan te sturen via een ingebouwde bedieningseenheid. Versteegen: “Met een druk op de knop kun je alle belangrijke functies instellen en activeren.” Zo is de mast ook voorzien van ledverlichting, die ervoor zorgt dat de boodschap ook zichtbaar is in het donker. De duur en intensiteit van de verlichting is naar wens in te stellen.

Verschillende hoogtes

De Eyepole masten zijn verkrijgbaar van 6 tot 10 meter hoogte en met banners tot 400×150 cm. “Je kunt er verschillende materialen inhangen, van bannerdoek tot vlaggenstof. Dit kun je instellen, zodat het systeem zorgt voor extra spanning als een materiaal meer rek heeft.” De banier staat altijd in de juiste richting om gezien te worden en zorgt met dubbelzijdige bedrukking voor extra promotieoppervlak.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.