Signnieuws

Mimaki Europe laat op Fespa 2022 in Berlijn zijn nieuwste innovatieve technologieën zien in een stand die de straten van Berlijn tot leven brengt.

In de Mimaki-stand wordt het stadsleven getoond met kleurrijke visuals van designers zoals Nicky Nahafahik.

In de schijnwerpers staat de nieuwe 330-serie, die de JV330-160, de CJV330-160 en de TS330-1600 omvat. De JV330-160 en CJV330-160, beide eco-solvent inkjetprinters, zijn voorzien van nieuwe functionaliteiten zoals de papierwisselaar waarmee drie rollen tegelijk kunnen worden geladen en de XY-slitterunit die in-line snijdt op de X-as en de Y-as. De TS330-1600 is een sublimatieprinter met een verbeterd oprolsysteem en optionele uitbreidingen voor grotere efficiëntie, zoals een inkttoevoerunit met een tankinhoud van 10 kg en een mini-jumborolunit. Daarnaast kunnen bezoekers de nieuwe CG-AR-snijplotter bewonderen.

De TS330-1600 maakt zijn internationale debuut in Berlijn.

Stadssfeer

Aansluitend op het motto van Fespa 2022, ‘Experience print in motion’, demonstreert Mimaki in zijn stand toepassingen uit de praktijk naast de machines waarmee deze zijn geproduceerd. De stand van Mimaki geeft een beeld van de straten van Berlijn met door de stad geïnspireerde werken van designers zoals Nicky Nahafahik en Xavier Protano. Al deze designs zijn geprint met gebruik van verschillende printtechnologieën van Mimaki en worden op de stand tentoongesteld. In samenwerking met de Nederlandse ontwerpster Tessa Koops presenteert Mimaki ook een selectie van unieke mode-items.

Succes van klanten

Centraal in de stand van Mimaki staat de klantengalerie. Hierin worden voorbeelden van werk van klanten getoond en toegelicht, naast hun verhalen over de producten en diensten van Mimaki. Ook worden de technologieën van Mimaki live gedemonstreerd voor specifieke toepassingen op gebied van signage, uv en textiel.

Mimaki – hal 1.2, stand A30

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.