Signnieuws

Twee Ferrari’s worden bij Speelman Graphic Applications in Deventer voorzien van beschermfolie. Ook tegen ongewenste indringers zijn ze goed beschermd, want het pand is voorzien van uitgebreide beveiliging.

Eddy Speelman voorziet een Ferrari van beschermfolie in zijn goed geoutilleerde en beveiligde pand in Deventer.

Eddy Speelman is twintig jaar actief als applicatiespecialist. Hij leerde het vak bij Vinytouch, waar hij binnenkwam als automonteur op zoek naar meer uitdaging. “Mijn liefde voor auto’s en motoren in combinatie met creativiteit kan ik in dit vak goed kwijt.” Vier jaar geleden begon hij voor zichzelf en eind vorig jaar betrok hij een eigen pand, langs de A1 bij Deventer. Het pand is strak ingericht, met vloerverwarming, een gladde epoxy vloer, witte wanden, goede verlichting en een brug.

Beveiliging

Ook investeerde Speelman in goede beveiliging van zijn pand. “Zeker als je regelmatig met exclusieve auto’s werkt, moet je dat goed voor elkaar hebben.” Het pand is niet alleen voorzien van camera’s en een alarminstallatie met opvolging, maar heeft ook rampalen voor de deur, zowel buiten als binnen, en de elektrische deur kan niet meer open als het alarm afgaat. Exclusieve auto’s zet hij op de brug als hij vertrekt. De brug is dan uitgeschakeld en kan niet meer naar beneden. De Ferrari’s staan hier veilig.

In het Wrap It! katern in Sign+ Magazine nummer 8 een uitgebreide reportage over deze applicatiespecialist.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.