Signnieuws

Sinds de introductie van een nieuwe grootformaat 3D-printer op drupa 2016 heeft Massivit 3D Printing Technologies een groot aantal wereldwijde klanten toegevoegd.

Massivit 3D Printing Technologies is met bijna 350% gegroeid sinds de introductie van de Massivit 1800 3D Printer op drupa 2016. Die exponentiële groei heeft het bedrijf bereikt met meer dan 30 klanten uit 15 landen op vijf continenten. Ook het distributienetwerk is sindsdien flink uitgebreid, tot 25 wereldwijde distributeurs.

Nieuwe mogelijkheden

Met deze 3D-printer kunnen snel grote en complexe objecten worden geprint, geschikt voor 3D signs en displays, waarmee nieuwe toepassingen mogelijk zijn.

Flamingo

Eén van deze klanten is SuperSize, een 3D-printbedrijf van retailspecialist Heidia Group in Israël. Het bedrijf investeerde in de Massivit printer om het aanbod uit te breiden naar de retail-, reclame- en tentoonstellingsbranche. Het bedrijf produceerde onlangs voor een evenement een 1,8 meter hoge flamingo. In één dag geprint en vervolgens afgewerkt in zalmroze.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *