Signnieuws

Walki Group, een internationale producent van technische laminaten en beschermende verpakkingsmaterialen met hoofdkantoor in Finland, introduceert de Walki Print Media XXL-familie, die ‘groene’ print- en beeldoplossingen biedt.

Door gebruik te maken van ultralichte, scheurbestendige en recyclebare grondstoffen heeft de Walki Group nieuwe ‘groene’ printmedia ontwikkeld door specifieke basismaterialen en functionele polymeren te combineren. Walki’s oplossingen zijn te gebruiken voor zowel verlichte als onverlichte toepassingen, met een niet-reflecterende, inkjet-receptieve laag die geschikt is voor UV-drogende en latexinkten.

Getest

Het assortiment is getest door gevestigde printer-OEM’s en is verkrijgbaar in gangbare rolformaten, met breedtes variërend tot 3,2 meter, aldus Walki.

Drie producten

Het Walki Print Media XXL-assortiment omvat drie verschillende producten: Walki Backlit, Walki Billboard en Walki Banner. Walki Backlit betreft versterkt gecoat papier voor langdurig buitengebruik in roldisplays. Walki Billboard is een PP of PET-gebaseerde gecoat non-woven product voor middellange buitentermijn voor (outdoor) reclame op panelen, rolbanners en interieurdecoratie. Walki Banner is een HDPE of PP-gebaseerde gecoat geweven materiaal voor korte termijn outdoor reclame op frames en hekken, zoals bij sportevenementen, tentoonstellingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.