Signnieuws

Stickerland is de nieuwe exclusieve distributeur van Clif Designs. Het bedrijf gaat de PPF- en LPU-folies van het Amerikaanse merk verdelen binnen Nederland en België.


De Clif Designs Paint Protection Film is een 100 procent doorzichtige beschermfolie die over bestaande autolakken geplakt kan worden. De folie heeft unieke eigenschappen en daardoor biedt het bescherming tegen steenslag, krasjes en straatvervuilingen. Daarnaast heeft het extreme zelfhelende eigenschappen, waardoor kasjes als sneeuw voor de zon verdwijnen wanneer de folie opnieuw opgewarmd wordt door bijvoorbeeld de zon.

Eigenschappen

Clif Designs folie heeft ook nog eens een gepatenteerde top coatinglaag met drie unieke eigenschappen. Het is vuilafstotend: straatvuil, insecten, teer enzovoort zijn makkelijk te verwijderen door simpel te wassen. Hydrofoob, oftewel waterafstotend. Waterdruppeltjes zullen samenkomen tot grotere druppel. Het water loopt vanzelf van de folie af. Als laatste is de folie enorm glanzend (er is ook een matte versie verkrijgbaar, deze is dus extreem mat). Daardoor zal de onderliggende laklaag nog mooier en blinkender eruit komen te zien.

Beschermlaag

De folie heeft dus een sterke beschermlaag die bestand is tegen krassen en steenslag, maar ook nog eens een coatinglaag die de glans intact houdt en de ondergrond waterafstotend maakt. Een achteraf aan te brengen extra coatinglaag is daardoor niet meer nodig. Tevens is de folie ook leverbaar met andere afwerkingen zoals paarlemoer effect, matte afwerking, pikzwarte glanslaag en is er een speciale LPU-film die bedoeld is om lampunits te tinten

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.