Signnieuws

Studio 5D10 is de naam van een driedaags virtueel online evenement dat Agfa van 6 tot en met 8 oktober houdt. Een verwijzing met een knipoog naar Agfa’s standnummer op de Fespa-beurs die oorspronkelijk in Madrid op deze dagen zou worden gehouden.

De reeks uitzendingen uit Studio 5D10 richt zich op markt- en technologietrends in inkjetprinten, evenals op de manier waarop bedrijven kunnen profiteren van Agfa’s nieuwste printinnovaties voor sign & display en industriële printtoepassingen. Daarbij gaat het niet alleen over hoogwaardige grootformaatprinters, maar komen ook speciale workflow automatiseringssoftware en GreenGuard Gold-gecertificeerde inkjetinkten aan bod.

Drie dagen

Gedurende drie dagen worden twee uitzendingen per dag verzorgd. Deze bestaan uit een mix van expertgesprekken, gebruikerscases, achtergrondinformatie en vraag- en antwoordsessies. Elke uitzending behandelt een specifiek onderwerp. Van het printen en afwerken van golfkarton, groei en diversificatie bij offsetdrukkerijen met grootformaat inkjetprinten, tot op maat gemaakte speciale inkjetoplossingen, zowel voor sign & display als voor industriële toepassingen.

Aandachtspunten

Aandachtspunten zijn de unieke kracht van creatieve printtoepassingen, het belang van perfect op elkaar afgestemde bouwstenen van het printsysteem en verschillende vormen van slimme automatiseringsopties die printbedrijven tijd en geld besparen.

“We willen printbedrijven inspireren en engageren. In Studio 5D10 zullen onze experts een update geven over ons aanbod en bespreken hoe deze oplossingen hun bedrijf op een kosteneffectieve manier vooruit kan helpen.”

Tom Vermeulen, hoofd van Agfa’s Inkjet Sign & Display-businessunit

Programma en aanmelden

Op www.studio5D10.com is de complete lijst met geplande Studio 5D10-sessies te zien en registratie om een of meer sessies virtueel bij te wonen is daar ook mogelijk.

Alle uitzendingen worden in het Engels gestreamd vanuit het hoofdkantoor van Agfa in België en elke sessie duurt ongeveer een uur. Aan het eind van elke uitzenddag worden links naar de opnames beschikbaar gesteld.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.