Signnieuws

Summa, fabrikant en leverancier van snijoplossingen, introduceert de Tray One Sheet Feeder. Deze toevoeging is speciaal ontwikkeld voor de desktopmodellen van zijn nieuwe serie S One-rolsnijmachines.

Summa Tray One.

De Tray One is geschikt voor industrieën met een groot volume, maar net zo goed voor bedrijven met een kleiner volume. Het is volgens Summa de ideale oplossing voor het snijden van vellen en etiketten, specifiek gericht op optimaal gebruiksgemak in de snijworkflow.

Compatibel

De Tray One is compatibel en kan achteraf worden gemonteerd op S1D60-, S1D75-modellen uit de Summa S One-serie. Christof Van Driessche, Chief Commercial Officer van Summa legt uit: “De vraag naar een efficiënte add-on voor het verwerken van vellen en etiketten voor onze desktop-rolsnijders leidde tot de ontwikkeling van deze gebruiksvriendelijke Tray One Sheet Feeder – perfect afgestemd op de desktop-S One-rolsnijders.”

Workflow

De voordelen van de Tray One-sheetfeeder zijn volgens het bedrijf met het hoofdkwartier in België veelvoudig, variërend van de mogelijkheid om een ​​breder scala aan materiaalsoorten te verwerken, eenvoudige workflow-opbouw via plug-ins, eenvoudig snijden van vector pdf-bestanden, compatibiliteit met verschillende printtechnologieën tot ondersteuning van gangbare kopieerapparaten maten.

Software

De geïntegreerde interne Summa GoSign-software – beschikbaar op alle Summa-rolmessen, inclusief S One – zorgt voor automatisch contoursnijden van afgedrukte vellen dankzij geavanceerde OPOS-registratie.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis