Signnieuws

Summa introduceert de L1810-lasersnijder, waarmee geavanceerde lasersnijtechnologie kan worden ingezet voor onder meer sportkleding en technisch textiel.

De nieuwe L1810, met zijn 1,8 m brede vlakbed, is de eerste lasersnijder die Summa introduceert sinds de overname van CadCam Technology (CCT). Deze machine maakt deel uit van de Summa L-serie en is uitgerust met beproefde lasertechnologie, maar met verbeterde functies.

Nauwkeurigheid

Wim Maes, Executive Director bij Summa legt uit: “Met onze ogen gericht op de textielmarkt, is deze lancering een belangrijke stap voor Summa. Een aantal redenen overtuigde ons ervan dat lasersnijden de beste manier is om sportkleding te snijden en we zijn klaar om de voordelen, zoals hogere productiviteit, gebruiksgemak, nauwkeurigheid en automatische functies, aan de markt te tonen. De ontwikkeling van deze eerste L1810-lasersnijder van Summa is een krachtig product om mee te beginnen.”

Summa L1810-lasersnijder.

Contactloos snijden

Het lasersysteem L1810 is zo ontworpen dat het naadloos voldoet aan de vereisten voor het knippen van textiel voor sportkleding. De verwerking van sportkleding omvat gevoelige en gemakkelijk te vervormen textiel; het lasersysteem maakt contactloos snijden mogelijk, waardoor gebruikers materialen met hoge precisie kunnen verwerken.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.