Signnieuws

Tot en met vrijdag 15 januari 2022 kunt u reageren op de vernieuwde Erkenningsregeling SignTechniek. Deze vervangt op termijn de Erkenningsregeling Lichtreclame.

Foto: Vakgroep SignTechniek van Techniek Nederland.

Dit melden zowel InstallQ, de ontwikkelaar en beheerder van de kwaliteitsregeling, als de Vakgroep SignTechniek van Techniek Nederland, die deze erkenningsregeling als voorwaarde hanteert voor het lidmaatschap van de vakgroep. De vernieuwde regeling behandelt de eisen aan het adviseren, ontwerpen, vervaardigen, installeren, herstellen, beheren en onderhouden van signtechniek.

Concept erkenningsregeling & kritiekformulier

U kun de Erkenningsregeling SignTechniek in conceptvorm hier downloaden. U kunt reageren met dit kritiekformulier. Download het kritiekformulier op uw computer en stuur een ingevuld exemplaar per e-mail naar elize.vantil@installq.nl.

Nadere informatie

Kijk voor de gevolgen voor de huidige erkenningshouders, de belangrijkste wijzigingen en meer informatie op de site van InstallQ.

Mocht u naar aanleiding van de kritiekversie vragen hebben, dan kunt u die per e-mail stellen via info@InstallQ.nl.

Vervolg

Na sluiting van de kritiekperiode wordt de kritiek behandeld in de Technische Commissie en eventueel verwerkt. Daarna wordt de definitieve versie vastgesteld door het CCvD van InstallQ. Naar verwachting zal de erkenningsregeling in het eerste kwartaal van 2022 in werking treden. De vernieuwde erkenningsregeling vervangt dan de bestaande Erkenningsregeling Lichtreclame (de EVI van KvINL).

Gevolgen huidige erkenningshouders

Installateurs die erkend zijn voor de bestaande Erkenningsregeling Lichtreclame, behoren op een nog nader te bepalen termijn te kunnen werken volgens de vernieuwde Erkenningsregeling SignTechniek.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.