Signnieuws

Met de nieuwe AI-processing technologie, verbeterde refresh rate van 120 Hz en flexibele installatie-opties biedt het 2021-model van The Wall een wereld aan mogelijkheden voor het tonen van content. Het modulaire display van Samsung is vanaf nu verkrijgbaar.

The Wall van Samsung

Door gebruik te maken van zestien verschillende neurale netwerkmodellen, getraind in AI-upscaling en deep learning-technologie, kan de Micro AI Processor de beeldkwaliteit optimaliseren tot een resolutie van 8K, contrast verbeteren en ruis verwijderen. The Wall’s Black Seal Technology zorgt voor ongeëvenaard contrast en onberispelijke details. Dankzij een piekhelderheid van 1.600 nits levert The Wall zelfs in heel lichte ruimtes voor heldere beelden.

8k-resolutie

Het 2021-model van Samsung biedt het meest gedetailleerde beeld tot nu toe, met de eerste 8K-resolutie in de branche, een refresh rate van 120 Hz en Simple 8K-weergave. The Wall kan horizontaal worden geconfigureerd voor een resolutie tot 16K in een opstelling van 15.360 x 2.160 pixels. Het display is dankzij nieuwe draadloze docking-verbindingen en het randloze ontwerp makkelijk en in verschillende posities te installeren.

The Wall wordt geleverd met Micro HDR- en Micro Motion-functies, met 20-bits verwerking om een consistente beeldkwaliteit te leveren die geschikt is voor commerciële omgevingen. Het scherm bevat vier Picture-by-Picture schermen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.