Signnieuws

Etalage- en displayspecialist Frans Beekwilder speelt met haar kerstgevel in op de hang naar traditie. Enorme strikken aan gedecoreerde kerstkransen, kerstranken voorzien van kerstballen, en een 4 meter hoge kerstboom sieren de gevels op de Prins Hendrikkade.

In tijden van recessie worden tradities en familiefeesten belangrijker, constateert Beekwilder. Vorig jaar werd Sinterklaas uitbundiger gevierd dan ooit. Ook kerst is weer één groot gezellig familiefeest. Supermarkten hebben nog nooit zulke hoge kerstomzetten gehaald als het afgelopen jaar. De consument geeft zijn geld nu duidelijk anders uit dan voorheen.

De kerstgevel van Beekwilder is voorzien van bijna 40.000 groene LED-lampjes, met een verbruik van een kleine 12.000 watt.

Beekwilder
Frans Beekwilder (1923) is gespecialiseerd in etalage-, decoratie- en displaymaterialen. Het bedrijf is gevestigd in hartje Amsterdam en beschikt over 3000 m2 aan showrooms vol inspirerende artikelen in elke stijl en voor elk seizoen. Ieder kwartaal worden de showrooms volledig veranderd en wordt de collectie aangevuld met de nieuwste producten in de nieuwste trends.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.