Signnieuws

Op de stand van Trotec op de Sign & Print Expo in Gorinchem staan interieur en exterieur centraal. Met laservoorbeelden, software, machines en mogelijkheden van Print & Cut.

De bouw voor het nieuwe pand van Trotec Laser in Enter is in volle gang en wordt naar verwachting deze zomer opgeleverd. Het team van Trotec kan niet wachten tot ze het mogen inrichten en richten daarom hun beursstand op Sign & Print Expo in als huis, waar interieur en exterieur centraal staan. Hier worden diverse laservoorbeelden getoond, naast de digitale workflow van lasersoftware Ruby en een selectie uit het lasermachineportfolio en de mogelijkheden van Print & Cut.

V-vorm

Zo toont Trotec de SP grootformaat lasersnijder met V-vormige behuizing, waardoor het werkgebied van alle vier zijden goed toegankelijk is en zelfs tijdens het bewerken kan worden geladen en gelost. Verder presenteert Trotec de Speedy lasergraveermachines en de Q middenklasse lasersnijder. Deze laatste heeft een werkgebied tot 1.300 x 900 mm en een laservermogen tot 120 watt en snijdt en graveert allerlei materialen: acrylaat en hout (snijden tot 15 mm), textiel, papier of karton, borden, handwerk, maquettes of decoratieve items.

Trotec-partner Dimix zal het bedrijf op de stand ondersteunen met een Mimaki UJF6042 printer, zodat live Print & Cut toepassingen gedemonstreerd kunnen worden.

Trotec, stand B110

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.