Signnieuws

Trotec Laser, de Oostenrijkse fabrikant van innovatieve lasertechnologie en lasersoftware, presenteert zijn producten en diensten dit jaar op de Fespa.

SP2000 Print & Cut Applicatie van Trotec Laser.

In München kunnen bezoekers laseroplossingen uit alle productlijnen live ervaren op de Trotecstand. Onder andere de SP2000 voor grootformaat toepassingen en machines uit de snelle Speedy-serie worden gepresenteerd. Ook het nieuwe camerasysteem voor de Speedy – Vision Design & Position – en de gloednieuwe versie van de Ruby lasersoftware zullen worden getoond.

Toepassingen

Bezoekers kunnen volgens Trotec Laser interessante en gave toepassingen verwachten, zoals het lasersnijden en -graveren van bordspellen op de SP2000 grootformaat lasersnijder en de bijbehorende spelfiguren op de Speedy 100. Maar ook het snijden en graveren van lederen reiskofferlabels op de R400 en het graveren hiervan op de Speedy 400 worden gedemonstreerd. De Speedy 360 flexx toont bovendien zijn diversiteit door verschillende materialen (organisch en metaal) in één opdracht te bewerken.

Op de stand van Trotec in München zullen medewerkers aanwezig zijn vanuit Duitsland, Oostenrijk en Nederland.

Trotec Laser, Hal A2 – stand C20

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.