Signnieuws

Trotec heeft drie proefpakketten samengesteld, om mensen wegwijs te maken in de mogelijkheden van lasergraveren en kennis te laten maken met nieuwe producten. “Ideaal om mee te experimenteren en uit te proberen”, aldus Trotec. De graveerspecialist heeft drie pakketten samengesteld: snijden, graveren en geschenken.

Proefpakket snijden.

Het ‘Proefpakket Snijden’ is het pakket om nieuwe mogelijkheden voor wereld van lasersnijden te ontdekken of nog verder uit te breiden, stelt Trotec. Het pakket bevat verschillende soorten acrylaat en hout, speciaal geschikt voor de bewerking met een laser. “Laat u verrassen door de verschillende kleuren, eigenschappen en toepassingen van o.a. TroGlass Pastel, TroGlass Satins, TroGlitter, TroGlass Color Gloss, TroGlass Neon, TroGlass XT, TroGlass Mirror, TroGlass Clear, TroGlass Day & Night en MDF.

Bewerken

Onder het motto ‘graveren kun je leren!’ is het Proefpakket Graveren ontwikkeld. Dit pakket bevat verschillende laminaatsoorten ontwikkeld om met de laser te bewerken. In het pakket diverse kleuren en diktes TroLase-materiaal, waarmee een breed scala aan toepassingen gecreëerd kan worden.

Het derde proefpakket richt zich op geschenken en bevat kant-en-klare producten die je met de laser kunt omtoveren tot unieke producten voor klanten, zoals een naamplaatje, fotolijst, notitieboek, heupfles en thermosfles.

Proefpakket graveren.

Bestellen kan via deze website. Gebruik hiervoor de actiecode: TLBV-try-out-21. De proefpakketten kosten 150 euro per stuk en worden in april zonder verzendkosten verstuurd.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.