Signnieuws

Spandex en 3M organiseren de 3M Inspired Interiors Competion. Ze roepen bedrijven op originele projecten uit 2020 of 2021 in te sturen op het gebied van glasdecoratie of interieurdecoratie waarbij producten van 3M, aangeschaft bij Spandex, zijn toegepast.

In te zenden projecten moeten zijn uitgevoerd met minimaal een van deze 3M-producten: Glass decoration films (Fasara, Scotchcal Crystal frosted /dusted 5525 & 7725 series, Dichroic, 3M Scotchcal Clearview 8150); 3M Di-NOC Architectural Finishes en 3M Whiteboards. De folie moet zijn gekocht bij Spandex.

Meedoen en winnen

Meedoen kan – voor 15 juli 2021 – door het uploaden van voor- en nafoto’s van het project en het invullen van een projectformulier. Een jury bestaande uit medewerkers van 3M en Spandex zal een winnaar kiezen op basis van originaliteit en creativiteit van het project. De winnaars krijgen een tegoed van €1000 (1e prijs) of €500 (2e prijs), te besteden bij Spandex aan 3M Architectural Finishes of 3M Glass films.

De meeste inzendingen worden gedeeld via de Spandex social media accounts. Dus ook als je niet wint, komt je project in de spotlight.

Klik hier voor meer informatie of om mee te doen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.