Signnieuws

Woensdag 13 april is bij EFKA in Drachten de 100.000-ste order geproduceerd. Deze mijlpijl liet het bedrijf niet ongemerkt voorbij gaan. De order werd persoonlijk bij Bevisible afgeleverd, inclusief een leuk extraatje.

De 100.000-ste bestelling werd persoonlijk door EFKA bij de klant afgeleverd. Het team van Bevisible uit Apeldoorn heeft kunnen genieten van een heerlijk stukje taart met een glaasje champagne. Tevens kreeg het bedrijf een passende tegoedbon.

In 2009 werd de eerste bestelling bij EFKA geplaatst en twaalf jaar later mag het bedrijf de 100.000-ste bestelling in ontvangst nemen. “We zijn zeer trots op dit resultaat”, aldus een opgetogen Ids Boersma, algemeen directeur van EFKA. “Deze mijlpaal is te danken aan het vertrouwen dat onze klanten in EFKA hebben. Onze medewerkers zijn volledig toegewijd om de klant de best mogelijke service en producten te bieden.”

Grote voorraad

EFKA is gevestigd in Drachten, met 41 medewerkers. Jaarlijks produceren ze zo’n 60.000 frames, zowel verlicht als onverlicht, met en zonder akoestiek en in elke vorm. Door de zes dubbele verstekzagen hebben ze een capaciteit van 1.000 aluminium frames op een dag. De kracht van het bedrijf zit hem in de grote voorraden en een hoge servicegerichtheid. EFKA heeft zo’n 350 km aluminium op voorraad, waardoor er korte levertijden gerealiseerd kunnen worden.

Geschiedenis

Het bedrijf is in 1888 begonnen als een groothandel in houten lijsten, opererend onder de naam ‘Foppe Klijnstra & Zoon’, kortweg EFKA. Henk Lever en Hans de Vet, eigenaren van EFKA, hebben in 2009 hun kennis gebundeld en zijn gestart met de productie van aluminium frames. Mede door hun gedrevenheid, inzicht en ondernemend vermogen is EFKA in twaalf jaar tijd uitgegroeid tot marktleider in Europa. In 2019 is Ids Boersma toegetreden tot de directie.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.