Signnieuws

Brett Martin heeft de winnaars van de jaarlijkse iAwards-wedstrijd bekendgemaakt: een prijswedstrijd voor innovatieve en creatieve projecten met plastic plaatproducten.

De winnaar in de categorie ‘Visual Communications for Signage and Display’ was Stadur Produktions GmbH.

Het bedrijf deed zoals elk jaar weer een beroep op zijn wereldwijde klantenbestand uit verschillende sectoren om details en afbeeldingen in te dienen van de meest innovatieve en creatieve projecten met behulp van Brett Martin’s plastic plaatproducten.

Plafonddoos

De winnaar in de categorie ‘Visual Communications for Signage and Display’ was Stadur Produktions GmbH, gevestigd ten westen van de Duitse stad Hamburg. De Duitsers hadden gebruikgemaakt van Foamalux FX White van Brett Martin. Stadur Productions maakte een prachtige plafonddoos die aan het plafond hing bij Drive – Volkswagen’s Group Forum in Berlijn. Ze creëerden een dikke, maar zeer lichte doos die met twee draden aan het plafond wordt bevestigd. Stadur heeft aan beide zijden een glanzend bedrukt vinyl gelamineerd, dat er visueel opvallend uitziet bij belichting.

3D-letters

Nummer twee was RBL die Fomalux White leverde voor de 3D-letters in een nieuw bord voor Westgate Tyres and Exhaust in Morecombe, Verenigd Koninkrijk. Duncan Smith, sales Director bij Brett Martin: “De iAwards geeft al onze eindgebruikers de kans om hun unieke toepassingen te demonstreren met behulp van onze plastic platen. We hebben wederom een ​​aantal uitstekende projecten en visueel verbluffend werk gezien. Het is duidelijk dat we aan zeer creatieve klanten leveren en we zijn trots op de rol die onze producten spelen bij het tot leven brengen van fantasierijke projecten.”

Winnaars

Een selectie van inzendingen van de 2021 iAwards is opgenomen in de 2021-kalender van Brett Martin. De winnaars in de andere categorieën voor de iAwards op een rijtje:
Architectuur en constructie
Winnaars: Geplast SRL, Roemenië & Ampelite, Australië
Tweede plaats: Polytech, Egypte & Arklit, Ecuador
Land- en tuinbouw
Winnaar: Greenhill Systems, Noord-Ierland.
Tweede plaats: Lanit Plas, Tsjechië
Huis en thuis
Winnaar: Duroplastic, Zuid-Afrika
Tweede plaats: Omega Build, VK
Fabricage
Winnaar: Peerless Plastics, VK
Tweede plaats: Comoco Plastics, Noord-Ierland

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis