Signnieuws

Comhan Holland, leverancier van onder andere aluminium profielsystemen en platen, heeft de Pylon range uitgebreid.

De Pylon range is uitgebreid met twee profielen: Pylon 80/1V en Pylon 80V FF (fast fix, voor eenvoud in montage). Pylon 80/1V is een XXL pyloon adapter voor XXL zuilen, voorzien van een klemlijst voor gemak bij montage, service en onderheid en met een acryl venster voor led contourverlichting en geschikt voor enkelzijdige panorama (wand) lichtbakken en gefreesde ACM panelen. De pylon 80v FF is een solide pyloonprofiel voor XL zuilen, geschikt voor stalen en aluminium funderingkokers (80 x 80), met snelmontage detaillering t.b.v. hamerkopbouten (M10) en makkelijk verstelbare versteviging.

Beide profielen zijn direct uit voorraad leverbaar in brute, geanodiseerde of op verzoek op maat gezaagd in RAl gepoedercoat. De handelslengte heeft een afmeting van 6100 mm.

Aluminium composiet
Naast deze uitbreiding levert Comhan een programma ACM platen uit voorraad die goed kunnen worden gebruikt bij het maken van reclamezuilen, pylonen of totems. Het betreft hier aluminium composiet platen in 2, 3, en 4,0 mm dikte in SignWhite/Silver Metallic en de DigitalPrint uitvoering in dubbelzijdig Signwhite.

Comhan levert deze materialen op handelslengte en op verzoek op maat gezaagd.

T-Flex
Verder is de T-Flex profielserie uitgebreid met T-Flex 85/1 FF (fast fix). T-Flex lichtbakprofielen zijn vanaf nu beschikbaar in dieptes van 85, 100, 150 en 170 millimeter. Met T-Flex 85/1 kunnen snel en eenvoudig (indoor) lichtbakken worden gemaakt voor geprint textiel.

In combinatie met Philips Affinium LED modules en 2 mm ACM achterwanden kunnen zeer lichte lichtbakken worden gemaakt.

T-Flex 85/1 en onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar in brute, geanodiseerd, en op verzoek in RAL kleur gepoedercoat. Comhan levert tevens bijbehorende snelkoppelhoekverbinding en ACM achterwand in SignWhite uit voorraad. Handelslengte van de profielen is 6100 millimeter.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.