Signnieuws

Na Heineken en Super de Boer verlengen ook Ahold, C1000 en Mars hun contract met Kobalt. Hiermee kiezen inmiddels vijf van de zeven ex-aandeelhouders van Kobalt om door te gaan met dit Nederlandse mediabureau.

Begin deze week werd al bekend dat Albert Heijn, Etos en Gall&Gall hun contract verlengen met Kobalt. De Ahold-bedrijven besloten door te gaan met het mediabureau na een evaluatie van de dienstverlening en een inventarisatie van de huidige mediabehoefte. Als professioneel marketeer heeft Ahold een professionele mediapartner nodig. Een partij die voorziet in kennis en beheersing van media en nieuwe media, maar ook eentje die Ahold als bedrijf goed begrijpt en kent, was de strekking van een persbericht.

Rabobank
Rabobank heeft besloten om een deel van haar mediabelangen elders onder te brengen. Grafimedia en het Media Kennis Centrum van Kobalt zullen de dienstverlening aan de Rabobank Groep voortzetten.

Marceline Beijer, CEO Kobalt: "Hiermee komt een eind aan een periode van onzekerheid die ontstond na de verkoop van onze organisatie in 2007. Met deze stevige basis blijven we ons ontwikkelen om in het veranderende communicatielandschap onze adverteerders optimaal te ondersteunen."

Initiative
Bert Kamp, Communication Channel Manager Rabobank Nederland: "Met Kobalt hebben wij acht jaar een goede samenwerking gehad, echter de mediamarkt is zeer in ontwikkeling, net als ook de Rabobank Groep. Na acht jaar is het altijd goed om de relatie tegen het licht te houden. In de zorgvuldige selectie hebben wij in Initiative een, voor nu, passender mediabureau gevonden."

Kobalt
Kobalt is een onafhankelijk Nederlands mediabureau voor adverteerders. Als resultaatbureau voor adverteerders adviseert Kobalt op het snijvlak van merk- en mediastrategie, koopt media in en handelt mediaplaatsingen, grafimedia- en direct (non) mailopdrachten af.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.