Signnieuws

Koen Van Beneden is de nieuwe managing director van de onlangs gevormde HP Benelux-organisatie. Van Beneden was al managing director van België en Luxemburg en draagt in zijn nieuwe rol ook verantwoordelijkheid voor de Nederlandse regio.

Koen Van Beneden.

Centraler leiden

De benoeming van Van Beneden ligt in lijn met de beslissing om België, Luxemburg en Nederland centraler te leiden vanuit de HP Benelux-organisatie. In 2022 heeft HP de organisatie binnen de Benelux-regio opnieuw ingericht. De drie landen worden nu geleid vanuit één centrale organisatie. Het voordeel hiervan is een betere integratie tussen de verschillende afdelingen binnen de drie landen en een intensievere samenwerkingsmogelijkheden. Voor zakelijke klanten en partners biedt de nieuwe structuur aanvullende kansen. “Voor resellers zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om het speelveld te verbreden en zich aan klanten buiten de landsgrenzen te verbinden”, verklaart Van Beneden. 

Ruime ervaring

Van Beneden heeft ruime ervaring binnen HP en maakt sinds 2008 onderdeel uit van de organisatie. Hij kijkt uit naar de verbreding van zijn rol binnen HP. “Het is een ontzettend interessante tijd om een innovatief bedrijf als HP te mogen leiden. Ik ben er van overtuigd dat we met de centralere belegging van de Benelux-organisatie nog grotere stappen kunnen maken.”

Overname van Poly

De integratie valt daarnaast samen met de overname van Poly. “In november hebben we de nieuwe HP collega’s van Poly verwelkomd. Een talentvolle en zeer enthousiaste groep nieuwe collega’s. Met de combinatie van Poly’s portfolio en onze hardware, software en services hebben we het meest complete portfolio in de markt om organisaties te helpen met een professionele Hybride werkomgeving qua persoonlijke werkplek en meeting faciliteiten. Data-driven, kwalitatieve audio en video en veilige hardware en management solutions.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.