Signnieuws

Probo meldt dat de aanmeldingen voor ‘Printing Wonderland’ binnen stromen. Inmiddels hebben al meer dan tweeduizend printprofessionals een toegangsbandje aangevraagd voor deze exclusieve print-experience volgende week op de Sign & Print Expo in Gorinchem.

Via een looproute door meerdere ruimtes deelt Probo innovaties, oplossingen en trends op het gebied van print en fulfilment. De stand is maar liefst 400 vierkante meter groot en bevindt zich op de ‘Next Level’ vide, die je bereikt via de roltrap in het midden van de beurshal. Met deze attractie wil Probo de printprofessionals een podium geven. Probo zal er zelf bijna niet zichtbaar zijn. Wel wordt er flink uitgepakt en getoond wat voor grootse dingen je met print kunt doen, allemaal gelinkt aan trends van dit moment. 

Visie voor de toekomst

Probo wil hiermee de printprofessional meer zelfvertrouwen geven over waar ze staan met hun vak en bedrijf. Het is de bedoeling dat ze daar echt trots op zijn, na een bezoek aan Printing Wonderland.

Bezoekers zullen ook zien welke stappen Probo heeft gezet op het gebied van connectiviteit, fulfilment en logistiek. Hiermee hoopt het productiehuis voor wederverkopers printprofessionals te helpen het verschil te maken in de markt en visie te creëren voor de nabije toekomst. Er zijn ook nieuwe materialen en coatingmogelijkheden te ontdekken. Genoeg om professionals te inspireren tot weer vele nieuwe creatieve uitingen.

‘Wunderbar’

Printing Wonderland is ook de plek waar printprofessionals met elkaar in contact kunnen komen. Aan het eind van de experience kom je in de ‘Wunderbar’ waar je met een drankje uitkijkt over de Sign & Print beursvloer. Een inspirerende en gemoedelijke plaats om met elkaar gesprek te gaan over alles rondom print.

Bestel nu je toegangsbandje. Omdat deze stand speciaal en exclusief voor printprofessionals is (niet-printprofessionals mogen alleen samen met een printprofessional naar binnen), is registratie vooraf noodzakelijk. Meld je aan via deze link, dan krijg je toegangsbandjes opgestuurd.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.