Signnieuws

VIGC organiseert op 24 en 25 maart een studiereis naar Nederland, met onder meer een bezoek aan de Sign & Print Expo in Gorinchem en een kijkje bij Probo in Dokkum.

Het programma biedt een mix van content, netwerking en ontspanning, met op de eerste dag bezoeken aan de Sign & Print Expo in Gorinchem en brouwerij Dockum. Op de beurs, met als thema ‘de toekomst van grafimedia en visuele communicatie’, krijgen deelnemers de kans om de exposanten te bezoeken en deel te nemen aan kennissessies.

Bezoek Probo

Op dag twee staat een bezoek gepland aan Probo in Dokkum, die als reseller in print heel wat Vlaamse en Nederlandse bedrijven onder zijn klanten mag rekenen. De focus van dit bezoek ligt op het Sign Again project dat zich richt op levensduurverlenging van plaatmateriaal. “Nu duurzaamheid een steeds prominentere rol binnen de bedrijfsvoering en in de perceptie van klanten inneemt, is dit een mooi initiatief dat kan inspireren om zelf met dit onderwerp rechtstreeks of onrechtstreeks aan de slag te gaan”, aldus de organisatie.

Drie opstappunten

Er zijn drie opstappunten: Mechelen, Antwerpen en Breda. Er is ruimte voor 22 deelnemers en deelname bedraagt 499 euro, inclusief vervoer, overnachting en maaltijden. Inschrijven voor deze studiereis kan tot 14 maart.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.