Signnieuws

Vink België organiseert op 20 en 21 oktober 2022 voor de eerste keer de Vink Interior Days. De bijeenkomst in Heist-op-den-Berg is bedoeld voor alle Belgische interieurspecialisten: van signmakers, schilders en interieurarchitecten tot facility managers en technische medewerkers in de corporate en healthcare sector.

Om een zo interessant mogelijk programma samen te stellen, slaan op deze dagen de afdelingen Building & Construction en Signs & Graphics van Vink België de handen ineen. Het worden twee dagen vol interieurinspiratie, is de belofte. Denk aan zelfklevende interieurfolies, raam- en decoratiefolies, Kerrock-composietmaterialen, polycarbonaatplaten voor wanden en tal van andere kunststofoplossingen voor het interieur. Ook komen de nieuwste trends en ontwikkelingen op het vlak van duurzaamheid, creativiteit, betaalbaarheid en comfort aan bod. Verder zijn er doorlopend productdemo’s van leveranciers.

Deelnemende partners

Tien fabrikanten (3M, Mactac, Altuglas, POS, Gauzy, Sabic, Kerrock, Trespa, Gallina en Bencore) van beide afdelingen zijn aanwezig met een stand. Deelnemers hebben de mogelijkheid om rechtstreeks in gesprek te gaan met leveranciers om meer te weten over de herkomst van de Vink-producten. De eerste dag wordt afgesloten met een barbecue om te netwerken. Meer informatie en gratis inschrijven kan via de website van Vink België.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.