Signnieuws

Binnen de GS serie introduceert Efi de Vutek GS3250LX UV-inkjetprinter. De machine is uitgerust met de cool cure led-technologie, bedoeld om de kosten drastisch te verlagen.

Geen VOC's, minder verbruiksmateriaal en afval, laag energieverbruik en de mogelijkheid om op gerecyclede en andere materialen te printen. Daarmee voldoet de Vutek GS3250LX aan het verzoek van klanten om een groenere printoplossing.

"Deze machine is echt een doorbraak in super grootformaat inkjet printtechnology", beweert Scott Schinlever, senior vice president en general manager van Efi Vutek en Rastek. "Niet alleen worden de mogelijkheden wat substraten en applicaties aangaat met deze ontwikkeling uitgebreid, ook betekent dit een significant ‘lower cost of ownership'. Dat vertaalt zich weer in een groter winstaandeel voor eigenaren."

Volgens de fabrikant kunnen Pop-afbeeldingen op 1000 dpi worden geproduceerd. Borden kunnen in minder dan 5 seconden na elkaar worden doorgevoerd, zodat een productietijd mogelijk is tot 55 (1,2×2,4 meter) borden per uur. Daarnaast is de printer uitgerust met de Vutek MediaMaster, een automatisch materiaal handling systeem.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.