Signnieuws

Myrthe Boer van KonnecteD, Annemike Daalman van AJW Daalman vof en Jan-Willem Kuiper van Spotta zijn de drie prijswinnaars van de winactie van Multicopy The Communication Company. Ze ontvingen allemaal een waardecheque ter waarde van 2.500 euro, waarmee zij hun idee voor binnen- of buitenreclame samen met hun lokale Multicopy-vestiging mogen gaan uitvoeren.

Myrthe Boer (KonnecteD), Jan-Willem Kuiper (Spotta) en Annemike Daalman (AJW Daalman) ontvingen hun waardecheques uit handen van de lokale Multicopy-ondernemers.

Van opfrisbeurt tot nieuwe huisstijl

De ideeën van de drie prijswinnaars zijn heel divers. Myrthe Boer, medewerker Inkoop bij KonnecteD, wil graag een opfrisbeurt van de muur van het bedrijfsrestaurant. Annemike Daalman, eigenaar van AJW Daalman, heeft als grote wens om het wagenpark een uniforme uitstraling te geven en Jan-Willem Kuiper, marketing manager van Spotta wil de nieuwe huisstijl en look-and-feel graag aan de buitenzijde van het pand zichtbaar maken.

Binnen- en Buitenreclame

Annette Dales, algemeen directeur van Multicopy Nederland: “Het zijn drie totaal verschillende bedrijven met ook totaal andere wensen en ideeën. Dat is het leuke aan deze winactie. Het geeft heel goed aan wat wij als Multicopy The Communication Company allemaal kunnen doen op het gebied van binnen- en buitenreclame. Of het nu gaat om de herkenbaarheid van je pand en wagenpark of de uitstraling van de bedrijfsruimtes. Met de juiste materialen, de mooiste ontwerpen en beste technieken kunnen we overal de juiste merkbeleving toevoegen. Ik weet zeker dat we de drie winnaars maximaal zullen verrassen.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.