Signnieuws

Hillenaar Outdoor heeft per 14 juli 2023 OOHA Media overgenomen en wordt daarmee, volgens eigen zeggen, de op één na grootste aanbieder van Digitale Reclamemasten in Nederland. Een grote stap voor de onderneming, zo laat het bedrijf weten.

Veertien digitale schermen erbij

Met de overname zijn veertien digitale schermen gemoeid. Onder meer langs de A2, A58 en de A12. “Het onderstreept onze ambitie om – op een voor adverteerders relevante manier – steeds groter te worden”, stelt Peter Heemskerk, CEO van Hillenaar Outdoor. “Door de overname exploiteren we straks wel zestig digitale schermen langs snelwegen in heel Nederland.”

‘Wind in de rug’

Hillenaar Outdoor heeft de wind in de rug, stelt hij. “Onze strategie om snel een groot en relevant portfolio op te bouwen, werpt zijn vruchten af”, zegt Heemskerk. “We zetten volledig in op het toevoegen van nieuwe digitale reclamemasten op locaties die impact garanderen. Zodat we steeds relevanter worden voor adverteerders en campagnes per definitie voor een hoog bereik zorgen.”

Al langer gesprekken

In dat kader zijn al langer gesprekken gaande met het in Barneveld gevestigde OOHA Media. “Ook dit bedrijf biedt digitale reclamemasten aan die gesitueerd zijn langs snelwegen met zeer veel traffic. Dat maakt de onderneming voor ons interessant om over te nemen.” Op 14 juli was de overname een feit en is de inventaris van OOHA Media toegevoegd aan het netwerk van Hillenaar Outdoor. “Daarmee komt ook het merk ‘OOHA Media’ te vervallen.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.