Signnieuws

Afgelopen maand organiseerden Spandex en 3M in Europa de Lockdown Legends competitie. De Nederlandse winnaars zijn nu bekendgemaakt. De eerste prijs gaat naar MarnixSign uit Rijssen en Stickerland uit Rosmalen wint de tweede prijs.

De winnende Kever van MarnixSigns.

Wrappers konden projecten insturen die zij tijdens deze coronacrisis uitvoerden en maakten daarmee kans op mooie prijzen. Het doel van deze competitie was om mensen in het zonnetje te zetten en trots te laten zijn op wat zij doen, ook in mindere tijden. Dat is gelukt, volgens Spandex, die vele projecten binnenkreeg. Onder de hastag #LockdownLegends zijn alle inzendingen terug te vinden op social media.

Vrolijke kever

De eerste prijs is voor MarnixSigns uit Rijssen. Zij voorzagen een Volkswagen Kever van een mooie print op 3M IJM180 en wrapten het overige deel met de 2080-serie, eveneens van 3M. De moeilijkheid bij dit project zat hem in het feit dat alles gedemonteerd moest worden om te kunnen wrappen. Het resultaat is een mooie, vrolijke, gekleurde kever waarbij vrijwel geen naden zichtbaar zijn. Deze eerste prijs bestaat uit €1000 aan materiaal.

Opvallende Tesla

De tweede prijs, bestaande uit €500 aan materiaal, is voor Stickerland uit Rosmalen. Hier werd een Tesla 3 op een bijzondere manier gewrapt. De auto is volledig zilver gewrapt, behalve een aantal details, waar de oorspronkelijke rode kleur nog zichtbaar is. Er is hier maar liefst 150 meter knifeless tape gebruikt.

De tweede prijs is voor deze Tesla, gewrapt door Stickerland uit Rosmalen.

Wow-factor

Camiel Bosma, general manager Spandex Nederland: “Met de Lockdown Legends-competitie wilden we de verbazingwekkende creativiteit en technische vaardigheid van onze wrappers erkennen en de verbluffende resultaten laten zien die kunnen worden bereikt met deze hoogwaardige producten. De beoordeling van de inzendingen uit heel Europa herinnerde ons aan de ‘wow-factor’ die onze klanten elke dag voor hun klanten leveren. Aan het einde van een zeer uitdagend jaar voor signbedrijven, voelt het geweldig om deze getalenteerde mensen en hun werk in het zonnetje te zetten en te belonen.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.