Signnieuws

Fespa Wrapfest wordt een ware belevenis voor wrapfanaten. En dat is niet alleen vanwege de bijzondere locatie. Het tweedaags evenement (26 en 27 april) kent zijn première op Silverstone, de iconische thuisbasis van de Britse Grand Prix Formule 1, waar een hele rits wraproyals aantreedt voor demonstraties en lezingen. Daarnaast is er ook aandacht voor milieubewust ondernemen.

Justin Pate is een van de vele wraproyals die tijdens Fespa Wrapfest op Silverstone aantreedt voor een demonstratie en een lezing.

Milieubewuster

Dat laatste is geen overbodige luxe, want steeds meer consumenten eisen een groter milieubewustzijn, niet alleen van de wrappers zelf, maar ook van retailers, producenten, leveranciers en fabrikanten. Suzi Ward (FESPA UK Association) en Jon Hutton (Prism Environmental – a Reconomy Group company) adviseren in hun talks dan ook dat de wrapindustrie prioriteit moet geven aan recycling binnen de hele toeleveringsketen.

Luisteren, kijken en oefenen

Daarnaast wordt WrapFest 2023 vooral een event waar bezoekers zich kunnen vergapen aan ongeveer 60 demonstraties. Ze kunnen ook zelf in actie komen tijdens een workshop of tijdens de gratis Wrap Talks luisteren naar wraproyals als Justin Pate, Archie Hamilton, Yianni Charalambous en Joshua Stedford. In één zo’n sessie, met de titel ‘Wrap to Race’, geeft World Wrap Masters-jurylid Mr Sunshine (ook bekend als Ole Solskin) een technische beschrijving van wat er nodig is om een ​​raceauto te wrappen.

Toevallige ontmoeting

Tv-presentator, podcaster en celebrity-influencer Charalambous, eigenaar van Yiannimize, gaat in een interview op WrapFest 2023 in op hoe een toevallige ontmoeting met een Arsenal-voetballer ervoor zorgde dat hij uitgroeide tot de toonaangevende autowrapper voor beroemdheden. Professioneel coureur en YouTube-ster Hamilton leidt een speciale paneldiscussie over markttrends en innovatieve projecten.

Lees meer over WrapFest 2023 in de digitale versie van Sign+ Magazine nummer 2.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.