Signnieuws

Xaar heeft zijn nieuwste printkop gelanceerd: de Irix. Deze printkop zorgt voor een zeer nauwkeurige afgifte van inktdruppels, dankzij de combinatie van afzonderlijk gelaserde spuitmondjes en Xaar’s AcuDrp-technologie. Dit helpt om elke spuitmond te kalibreren en een uitstekende druppelplaatsing te bieden.

Uniforme druppelsnelheid en -volume worden ook geleverd, wat zorgt voor een betere beeldkwaliteit bij langere printafstanden en helpt bij hoge codeherkenning voor codeer- en markeertoepassingen. De Irix is de nieuwste printkop afkomstig van het ImagineX-platform, dat de roadmap bepaalt voor de bulkinkjetinnovaties en printkopontwikkelingen van Xaar.

Breder werkvenster

De AcuDrp-technologie maakt ook een breder werkvenster mogelijk. Dit zorgt voor meer betrouwbaarheid en uptime en een verbeterde fabriekskalibratie voor consistenter afdrukken over verschillende afbeeldingen en vloeistoffen.

De Irix is ​​eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk te integreren, lichtgewicht en compact, waardoor de printkop een populaire keuze is voor een breed scala aan printengineconfiguraties. Bovendien zorgen de eenvoudige vloeistof- en elektrische aansluitingen voor eenvoudige integratie, snelle opstart en eenvoudig onderhoud.

Niet-wegwerptechnologie

De Xaar Irix is ontworpen als een niet-wegwerptechnologie, met een lange levensduur voor een minimale impact op het milieu. Het is niet nodig om cartridges te vervangen, waardoor afval wordt geminimaliseerd en de duurzaamheid verbeterd. Graham Tweedale, general manager van Xaar’s printhead business unit: “Ontworpen met de gebruiker in gedachten, zorgt de Xaar Irix voor nauwkeurige, betrouwbare en gemakkelijke print voor codering en markering, grootformaat graphics en additive manufacturing-toepassingen en levert hij keer op keer efficiënte, effectieve en indrukwekkende resultaten.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.