Beursnieuws

Trotec Laser is aan het aftellen tot ze haar mogelijkheden kan presenteren in oktober op de vakbeurs Sign2Com in Kortrijk. De stand staat in het teken van interieur en exterieur.

Ook de Q-lasersnijder laat zijn kunsten zien op de stand van Trotec Laser op Sign2Com.

Diverse laservoorbeelden worden getoond, evenals de digitale workflow van de lasersoftware Ruby, een selectie uit het portfolio aan lasermachines en de mogelijkheden van Print & Cut.

Diverse machines

Trotec Laser presenteert onder meer de Speedy lasermachines. Volgens de laserspecialist een perfecte keuze als je een bedrijf begint, of juist de productiecapaciteit wilt uitbreiden.

Ook de Q-lasersnijder laat zijn kunsten zien op de stand van Trotec Laser. Met een werkgebied tot 1300 x 900 mm en een laservermogen tot 120 Watt, snijdt en graveert de lasermachine veel verschillende materialen, zoals acrylaat en hout (snijden tot 15 mm), textiel, papier of karton, borden, handwerk, maquettes of decoratieve items.

Software

En voor het aansturen van de lasermachines kunnen klanten gebruikmaken van Ruby digitale lasersoftware, die het werken volgens Trotec eenvoudiger en sneller maakt en door en door digitaal.

Trotec Laser, stand 4110

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.