Signnieuws

De viscom tec.09 conference moet een blik van 360º geven op de toekomst van visuele communicatie. Deze conferentie wordt op 30 september 2009 gehouden. De dag voor de opening van de internationale vakbeurs Viscom Düsseldorf.

Technologie verandert constant de manier waarop we communiceren, maar de mate waarin is nog nooit zo heftig geweest als nu. Communicatie vindt plaats in print, is ‘web based', digitaal, mobiel, interactief. Mensen ‘twitteren' en ‘bloggen', bedrijven organiseren ‘webinars', maken ‘podcasts', zetten imago ondersteunende filmpjes op YouTube, maken van hun gebouw een enorme media facade, gebruiken grootformaat prints en creëren digital signage oplossingen.

Winnaars
Alles lijkt te kunnen, maar welke techniek wint deze race in de toekomst? Welk communicatiekanaal brengt de boodschap het meest effectief over naar de consument en genereert sales? De gigantische golf van innovaties overvalt marketeers, mediaplanners, reclamebureaus, maar ook de ‘movers and shakers' in het veld raken het spoor bijster als het gaat om printen, adverteren, winkelinrichting en standbouw.

Dat is de reden om een 360° conferentie over dit onderwerp te organiseren. Verschillende visies op vrijwel alle disciplines binnen de industrie, van conventioneel adverteren tot out-of-home media en digital signage, komen aan bod.

Keynote
Keynote speech is ‘Technogy focussing on the user' van Dr. Sigrid Faltin. Daarna zal in vier verschillende panels het onderwerp verder worden uitgediept. Opzet van het congres is dus meer de dialoog aangaan dan het statisch luisteren naar sprekers.

  • Panel 1 – Communication scenarios of the future
  • Panel 2 – Everything to be a medium?!
  • Panel 3 – Interactivity: Everybody with everybody and everything
  • Panel 4 – Money for what?

Meer info over de inhoud van de paneldiscussies is hier te vinden.

Locatie: de `Royal‘ in Düsseldorf
Prijs: 590.- euro (exl. btw)

Meer informatie en registratie:
Maren Mehlis, Project Manager
tel: +49 211 90191 167
Maren.Mehlis@reedexpo.de

Viscom Dusseldorf 2009 wordt van 1 tot en met 3 oktober gehouden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.