Signnieuws

3A Composites presenteert op de Fespa Global Print Expo in Amsterdam haar producten op een bijzondere manier. Ook toont de leverancier van plaatmaterialen de uitbreiding van haar range Dispa paperboards.

Bezoekers kunnen op de stand van 3A Composites in andere ‘sferen’ duiken. Geïntegreerd in de standbouw toont het bedrijf met fraaie graphics het veelzijdige gebruik van haar plaatmaterialen. In de presentatie staat de perfecte interactie tussen digitaal printen en meerdere bewerkingsmogelijkheden voorop.

Dispa paperboards

Naast de bekende printsubstraten: Dibond (aluminium composiet paneel), Smart-x en Kapa (lichtgewicht foamboards), Lumex/Hipex (APET en PET-G polyester platen), presenteert 3A Composites de uitbreiding van haar range Dispa paperboards.

De drie nieuwe varianten zijn: Dispa outdoor – bij uitstek geschikt voor kortstondige buitentoepassingen, Dispa canvas met aan beide zijden hoogwaardige deklagen in ‘canvas look’ en de extra dikte van 2,4 mm. Alle producten in het Dispa-assortiment zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd papier en zijn volledig recyclebaar; een eenvoudige en goedkope oplossing omdat verwijdering als oud papier mogelijk is.

Monsters en aanvullende informatie voor alle producten zijn beschikbaar op de 3A Composites-stand.

Hal 5 – stand K30

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.