Signnieuws

De TrueVIS VG3 en SG3 grootformaat eco-solvent inkjetprinter/snijplotters van Roland DG, uitgerust met TR2-inkten, zijn goedgekeurd voor het 3M MCS-garantieprogramma.

De 3M MCS-Warranty staat in voor behoud van de kwaliteit van een afbeelding op printmedia van 3M. De verweringsproeven en de rigoureuze tests van inkt- en printercombinaties waar 3M achter staat met deze garantie, verzekeren klanten dat de kwaliteit van hun afbeeldingen gedurende de levensduur van de print behouden blijft. De VG3/SG3-printers/-snijplotters en TR2-inkten hebben het strenge testproces van 3M doorstaan.

Gemoedsrust

Volgens Paul Willems, Product Management & Business Development Director bij Roland DG EMEA: “De TrueVIS VG3/SG3-serie met eco-solventinkt wordt geprezen door grafische productieprofessionals vanwege het vermogen om levendige, rijke kleuren af te drukken met een hoge reproduceerbaarheid. De ondersteuning van het 3M™ MCS™-garantieprogramma voegt nog meer gemoedsrust en vertrouwen in betrouwbaarheid toe aan onze printmogelijkheden.”

Overigens vallen afbeeldingen geproduceerd met printinstellingen die gebruikmaken van oranje, groene en witte inkt niet onder het 3M MCS-garantieprogramma.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.